PËR NE

Kompania jonë është lider për prodhimin, përpunimin dhe furnizimin e një game të gjerë gurësh, të përzgjedhur nga burime natyrore. Fokusi ynë kryesor është të plotësojmë kërkesat dhe nevojat prej guri natyror të klientëve tanë, për përdorim.të shumëanshëm. Gurët e ofruar gëzojnë një larmishmëri ngjyrash dhe stilesh që thjeshtojnë proçesin e përzgjedhjes dhe përshtatjes me projekte të ndryshme. Biznesi ynë ofron zgjidhje të ndryshme efektive të kërkesave tuaja për sistemime shtëpish apo godinash të tjera të rëndësishme, për t’u dhuruar atyre stilin dhe harmoninë vizuale që vetëm përpunimi i gurit mund të ofroj.

Kompania jonë ka nisur të operoj në treg si biznes familjar e prodhues guri që në 1967. Përgjatë këtyre viteve u jemi përkushtuar kërkesave të klientëve tanë, duke ofruar cilësi të standartave të larta. Tradita familjare e të bërit të punëve na ka ndihmuar dhe thjeshtuar proçesin e punës, dhe e ka forcuar kompaninë deri në nivelin e lakmueshëm që gëzon në ditët e sotme. Mbijetesa jonë i kushtohet edhe aftësive të shkëlqyera të stafit të përkushtuar që ka arritur të mbaj klientët e parë duke I kthyer në klient besnikë. Jemi përpjekur të kënaqim dëshirat dhe kërkesat e klientëve tanë nëpërmjet punës sonë të palodhur dhe ekspertizës sonë, punë kjo që koordinohet, drejtohet dhe kontrollet nga Jonuz  dhe Osman Morina.

Ne krenohemi me mjeshtërinë tonë dhe garantojmë cilësi dhe korrektesë në çdo proçes që marrim përsipër. Të gjithë fazat e punës menaxhohen prej stafit tonë të talentuar e të palodhur, që përbëhet prej 30 ekspertëve. Me një shumëllojshmëri të llojeve të gurëve të përzgjedhur, Kompania jonë mendon se të gjithë mund të transformojnë pronën e tyre duke përdorur gurët tanë që ofrojnë bukurinë e përjetëshme të natyrës.

Kostot modeste që justifikojnë cilësinë e lartë, kombinuar me mundësi të gjera përzgjedhjeje të stileve dhe ngjyrave të gurëve, e bëjnë kompaninë jonë zgjedhjen ideale për ndërtimin e shtëpive dhe zyrave tuaja, dhe përmirësimin e komunitetit tonë. Komuniteti ynë është një pjesë jetike e veprimtarisë sonë, dhe ne jemi mëse të lumtur që kontribuojmë për përmirësimin dhe zbukurimin e tij.

MISIONI YNË

Të plotësojmë me mjeshtëri kërkesat dhe nevojat prej guri natyror për përdorim të shumëanshëm dhe të jemi aleat i rëndësishëm në proçesin e ndërtimit të komunitetit tonë.

VIZIONI YNË

Të jemi lider në tregun vendas për prodhimin, përpunimin dhe furnizimin me gurë të përzgjedhur prej burimeve natyrore, për të mëkëmbur godina të qëndrueshme, unike dhe të bukura, si edhe të bëhemi aleati kryesor i arkitektëve, projektuesve dhe ndërtuesve vendas.

PIKAT E SUKSESIT

CILËSIA

Kompania jonë garanton produkte dhe shërbime shumë cilësore, për të garantuar funksionalitetin dhe estetikën e ndërtesave tuaja. Gurët përzgjidhen në mënyrë të kujdesshme dhe përpunimi I tyre përshtatet me kërkesat e klientëve tanë.

EDUKIMI

Kompania jonë përkushtohet të transmetoj informacion të saktë rreth gurëve, mënyrave më të përshtatshme të përpunimit të tyre dhe kombinimit të tyre nëpër kolazhe të ndryshme. Qëllimi i kompanisë sonë është të edukoj klientët me njohuri të përgjithshme apo të veçanta që ti ndihmoj ata të bëjnë përzgjedhjet e duhura, për të realizuar projektet e tyre në mënyrë të suksesshme.

KLIENTËT TË PARËT

Kompania jonë përkushtohet shumë të bëj punë të sakta dhe të kënaqshme, për të përmbushur pritshmëritë e klientëve tanë. Ne I dedikojmë punën dhe suksesin tonë klientëve tanë.

FORCA E FUQISË PUNËTORE

Suksesi i kompanisë sonë i dedikohet punonjësve të palodhur dhe të përkushtuar. Stafi prej 30 vetësh, I trajnuar me teoritë e nevojshme dhe eksperiencën e tregut, është i aftë të mirëmenaxhoj një projekt prej fazave fillestare deri në përfundimin e sukseshëm të tij. Komunikimi I vazhdueshëm, shpërblimi i punës së mirë dhe përkujdesja për mirëqënien e tyre e ka shpërblyer kompaninë tonë me punonjës besnikë dhe të apasionuar pas punës së tyre.

KOMUNITETI

Kompania jonë fokuson gjithë proçesin e punës në të mirë të komunitetit. Jo vetëm kujdesemi për estetikën e komunitetit tonë, por edhe përpiqemi të respektojmë rregullat dhe standartat e kërkuara të zhvillimit të proçeseve duke u kujdesur për mosndotjen e ambjentit që na rrethon dhe mosabuzimin me lëndën e parë që natyra jonë pjellore ofron.